Ένας καθηγητής πάντα δίπλα σου

eStudy

Κάνε την καθημερινή σου μελέτη γρήγορα και μεθοδικά.
eStudy

Οργάνωση και διαχείριση στοχευμένης μελέτης eStudy

Η μέθοδος μας

Η μέθοδος Αριστείας στη σχολική εκπαίδευση. Εστιάζουμε τη μελέτη στο ρυθμό και τις ανάγκες του κάθε μαθητή με διδασκαλία που δεν βασίζεται στην αφήγηση και την απομνημόνευση αλλά στις δραστηριότητες και στο σχεδιασμό της προσωπικής μάθησης του κάθε μαθητή με τη χρήση παιδαγωγικών τεχνικών που στόχο έχουν να κερδίσουν το ενδιαφέρον του για ενεργητική συμμετοχή στη βιωματική μάθηση.

 

Connect on Social

Μαζί μας είναι ακόμα

eStudy
Ένας καθηγητής πάντα δίπλα σου

eStudy

Πρόκειται για μια πρωτοπόρα υπηρεσίας που παρέχει τη δυνατότητα μάθησης εξ αποστάσεως. Η χρήση των νέων τεχνολογιών σε συνδυασμό με την εμπειρία ικανών εκπαιδευτικών δημιούργησαν την πλατφόρμα e Study, δίνοντας μια νέα διάσταση στην έννοια της εκπαίδευσης.
Σαντζακλή Στέλλα
Παθολόγος Λόγου | Φωνής | Ομιλίας | CCC - SLP

Σαντζακλή Στέλλα

Η Στέλλα Σαντζακλή σπούδασε αρχικά στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε την τριετή μεταπτυχιακή της εξειδίκευση στην Παθολογία Λόγου Φωνής και Ομιλίας (MS in Speech and Language Pathology) στο πανεπιστήμιο Κολούμπια στη Νέα Υόρκη Η.Π.Α. Υπήρξε υπότροφος των ιδρυμάτων Fulbright, Βουδούρη, Ωνάσειο και του πανεπιστημίου Κολούμπια.